Kiss és Társa Kft. - Hűtés- és fűtéstechnika Székhely: 6000 Kecskemét, Mátyás kir. krt. 49/3 Telephely: 6000 Kecskemét, Úrrét 78/a Tel: 06-20-9249-067

Gépjármű álló fűtés

Szeretnénk néhány mondatban megismertetni az általunk forgalmazott gépjárműállófűtések tulajdonságairól választékáról.

eberspacherAz Ön igényeihez történő jobb igazodás érdekében az Eberspächer két különböző fűtőkészülék techológiát fejlesztett ki melyek a gépjármű saját üzemanyagával működnek:

- A levegős fűtőkészülékeknek rendkívül kedvező az áramfelvétele, különösen rövid időn belül képesek meleg leadására. Beszerelésük egyszerű. A belső tér méretétől függően különböző teljesítményű készülékeket építünk be.

eberspachereberspacher

- A vizes készülékek azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy a motor mellett a jármű belső terét is felmelegítik. Különösen a dízel gépjárműveknél fontos, hogy az un. hidegindítás megszűnik. Gépjármű típusától illetve a motor méretétől függően különböző teljesítményű készülékeket építünk be a megfelelő fűtés eléréséhez.

eberspachereberspacher

 

webasto Az Ön igényeit figyelembe véve a Webasto, kifejlesztett két különböző fűtőkészülék technológiát melyek hasonlóan a járművek saját üzemanyával működnek:

- Levegős rendszerek: ha csak a jármű belső terét (fülke,raktér) szeretné fűteni, építtessen be egyszerűen egy kompakt Webasto fűtőkészüléket a belső térbe.

webasto

- Vizes rendszerek: ha a jármű belső tere mellett az álló motort is elő kívánjuk melegíteni, úgy Webasto vízes fűtőkészüléket szereltessünk be.

webasto

 

trumaA Trumatic fűtőkészülékek melyeket forgalmazunk levegős rendszerek és az előzőektől eltérően gázzal üzemelnek.

trumatic

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ